Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτεται ο βιαστής της Ανέτ – Η πρώτη συνάντηση του Μελέτη με τον πραγματικό του πατέρα

 

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Διαφάνι με άλλη μια αποκάλυψη να έρχεται στο φως. Ο λόγος αυτήν τη φορά για τον πατέρα του Μελέτη τον οποίο δε γνωρίζει κανείς παρά μόνο η Ανέτ.

Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα παίξει ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση.

Στον άνθρωπο αυτόν θα καταφύγει, μάλιστα, ο Κωνσταντής προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βιος των Σεβαστών.

Μια εντυπωσιακή κοπέλα, η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία είναι κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή. Έρωτας κεραυνοβόλος! Ο Κωνσταντής θα ζητήσει τη Δόμνα από τον πατέρα της σε γάμο και θα ορίσουν τους αρραβώνες τους.

Ωστόσο, ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό… Είναι εκείνος ο άντρας που πριν χρόνια βίασε την Ανέτ, αφήνοντάς την έγκυο.

Εκείνη, αφού γέννησε κρυφά απ’ όλους, άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική.

Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό.

Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση του Μελέτη και πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του; Η κορύφωση του δράματος. Στο Διαφάνι πλησιάζει…

Has video: 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… topontiki.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *