Έξαλλος με όλους ο Τσίπρας – Λάβρος κατά Τσακαλώτου, Τζάκρη, Πολάκη

Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς αντί να εισπράττει ένα μικρό μέρος από την κυβερνητική φθορά, βλέπει να μειώνονται ακόμα περισσότερο τα ποσοστά του

Νεύρα, πολλά νεύρα υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και είν αι λογικό αυτό καθώς και στις κυλιόμενες μετρήσεις που παίρνει ο Α. Τσίπρας, το κόμμα του όχι μόνο δεν εισπράττει την φθορά που αρχίζει να έχει η κυβέρνηση, αλλά χάνει συνεχώς ποσοστά σε σχέση με τις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύ. Ένταση και εκνευρισμός επικράτησε στον πρωινό καφέ του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

Απευθυνόμενος προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο του είπε ότι κακώς επέλεξε να κάνεις αυτή την παρέμβαση. Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός οικονομικών του είπε ότι έχει κλονιστεί η μεταξύ τους εμπιστοσύνη ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στα διλήμματα του τύπου « ποιος είναι με τον πρόεδρο και ποιος όχι», αφού κανένας δεν αμφισβητεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα και δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα του κόμματος, κάνοντας αναρτήσεις στο facebook.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε την σύγκλιση του Πολιτικού Συμβουλίου την Δευτέρα, προκειμένου να αποφασιστεί, η δημιουργία μιας επιτροπής στην οποία θα συμμετέχει η Όλγα Γεροβασίλη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η συγκεκριμένη επιτροπή θα επιλαμβάνεται θέματα που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά και τα λεγόμενα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη που θα κάνουν κάποιο παράπτωμα θα περνάνε από τρεις φάσεις. Την πρώτη φορά θα καλείται να δώσει εξηγήσεις στο όργανο. Την δεύτερη θα του γίνεται σύσταση και την τρίτη εάν δεν αλλάζει άποψη, θα πρέπει να εγκαταλείπει την κομματική του θέση.

The post Έξαλλος με όλους ο Τσίπρας – Λάβρος κατά Τσακαλώτου, Τζάκρη, Πολάκη appeared first on Fimotro.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… fimotro.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *