Αγγελοπούλου: Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θέλει τους επιχειρηματίες της χώρας δίπλα της

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη σημείωσε σε ανάρτησή της με αφορμή τη διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τα 200 χρόνια από το 1821, ότι η Επανάσταση δεν θα είχε ευοδωθεί χωρίς την ελληνική εμπορική και επιχειρηματική τάξη η οποία «παρείχε τη βάση για την οργάνωση, στοχοπροσήλωση και το ιδεολογικό πλαίσιο του Αγώνα».

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Αγγελοπούλου τονίζει πως η Επιτροπή «θέλει τους επιχειρηματίες της χώρας δίπλα της» ζητώντας τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και «τη στήριξη μέσα από χορηγίες δράσεως».

«Η βούληση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθήνας να στηρίξει το έργο μας, μας δίνει μεγάλη χαρά» αναφέρει η κα Αγγελοπούλου.

Καταληκτικά υπογράμμισε ότι το 2021 αποτελει μια συμβολική χρονια που θα γιορταστεί με σεβασμό στην Ιστορία «τιμώντας τους ανθρώπους μας, αναδεικνύοντας τη χώρα μας αλλά και οραματιζόμενοι το μέλλον μας».

The post Αγγελοπούλου: Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θέλει τους επιχειρηματίες της χώρας δίπλα της appeared first on Η Βραδυνή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… vradini.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *