Βασίλης Καλλίδης: Ψαρονέφρι με μπέικον, γραβιέρα και μανιτάρια!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό Ψαρονέφρι με μπέικον, γραβιέρα και μανιτάρια! Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση.

Υλικά: 

2 τμχ ψαρονέφρι

6 μίνι πίτες για σουβλάκι

2 σκ. σκόρδο

2 ντομάτες τριμμένες

6 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

για το τελείωμα του φαγητού: 

2 φλ. γραβιέρα

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_425104’); });

1 πιπεριά σε ροδέλες

12 φετάκια μπέικον

2 φλ. μανιτάρια σε φετάκια

λίγη ρίγανη

Εκτέλεση:

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες. Αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε σε καυτό τηγάνι με λίγο λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις ντομάτες και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε για 10-12 λεπτά.

Απλώνουμε το κρέας με λίγη σάλτσα πάνω στα πιτάκια, καλύπτουμε με το μπέικον, την πιπεριά, το τυρί και τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.

Δείτε φωτογραφίες από  τα στάδια της συνταγής:

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… faysbook.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *