Δημήτριος Δ. Αγγελίδης: «Για την Κηφισιά που θέλουµε»

«Η μάχη των εκλογών για το δήμο μας δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, φιλοδοξίες και ατομικές ατζέντες. Έχει να κάνει πρωτίστως με την ποιότητα της ζωής μας. Με τις προτεραιότητες που θέλουμε να υπηρετήσει η καινούργια δημοτική Αρχή. Έχει να κάνει με το πώς βλέπουμε το σήμερα, πώς προσδοκούμε το αύριο, και φυσικά πώς θυμόμαστε το χθες. Στο συνολικό σχέδιο δράσης για την Κηφισιά υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα πολλά:

“Σώθηκε” η παραδοσιακή και εμπορική Κηφισιά √ Ενισχύθηκε ο Τομέας Καθαριότητας

√ Αντικαταστάθηκαν σταδιακά οι παλαιοί κάδοι

√ Νέες τεχνικές στην ανακύκλωση απορριμμάτων και κομποστοποίησης

√ Μείωση δημοτικών τελών

√ Ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο για διευκόλυνση των επισκεπτών

√ Αξιοποίηση ιστορικών κτιρίων

√ Νέοι παιδικοί σταθμοί

√ Ανακατασκευή της “Αλάσκας”

√ Νέα δίκτυα αποχέτευσης σε Αδάμες και Εκάλη

√ Πέντε περιπολικά και πεζοί φρουροί στην πόλη μας

√ Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η “Τοπική Δημοκρατία” με συνοικιακά συμβούλια

Άμεσοι στόχοι μετά την επανεκλογή μας:

Κυκλική δημοτική συγκοινωνία

Μελέτες αντιπλημμυρικών

Νέα αθλητικά κέντρα

Ολοκλήρωση αποχέτευσης

Άνω Κηφισιάς Πάρκο σκύλων…

…και πολλά ακόμη, γιατί το σχέδιό μας δεν εξαντλείται όταν τελειώνουν οι ώρες που βρισκόμαστε στα γραφεία μας. Και πρώτος το έχει αποδείξει αυτό ο ικανός και άξιος δήμαρχός μας, ο έντιμος Γιώργος Θωμάκος. Όλοι εμείς δίπλα του, εγγυόμαστε ότι η επόμενη θητεία, που προσδοκούμε να μας δώσετε, θα είναι ακόμη περισσότερο δημιουργική και αποτελεσματική. Για μια Κηφισιά στην οποία θα είμαστε περήφανοι να ζούμε».

[φωτο: Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Σουηδίας με τον Δημήτριο Αγγελίδη]

Ποιος είναι ο Δ. Αγγελίδης

Ήθος, εντιμότητα, εμπειρία και μια ακέραιη διαδρομή ζωής χαρακτηρίζουν τον Δημήτριο Δ. Αγγελίδη, που θέτει υποψηφιότητα με το Συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας» του νυν δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του οποίου υπήρξε έως σήμερα σύμβουλος Ανάπτυξης. Διπλωματούχος μηχανολόγος & ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ και κάτοχος Master in Business Administration IFL της Στοκχόλμης, έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια του INSEAD & του LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, είναι μέλος των Τεχνικών Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κύπρου και Αμερικής, Fellow Member του INSTITUTE OF DIRECTORS του Λονδίνου και του Ινστιτούτου ALEXANDER HAMILTON της Αμερικής. Καταχωρήθηκε στην Εγκυκλοπαίδεια Who is Who του Hubner και η διεθνής επαγγελματική σταδιοδρομία του στην, εκ των κορυφαίων παγκόσμια, Atlas Copco AB, στην οποία αφιέρωσε 33 χρόνια της επαγγελματικής του ζωής, τον καθιέρωσαν. Ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος Γουσταύος XVI τού απένειμε το Παράσημο του Βασιλικού Τάγματος του Πολικού Αστέρα σε αναγνώριση της συμβολής του στην σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… vradini.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *