«Δράση» για Ξαφά: Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής μας

Σύμφωνα με την «Δράση» πρόκειται για κυβερνητική προπαγάνδα που θυμίζει ολοκληρωτισμό και άλλες εποχές η κατηγορία που της αποδίδεται για «σαμποτάζ» της ελληνικής οικονομίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δράσης έχει ως εξής:

«Η Δράση καταδικάζει απολύτως την συκοφαντική επίθεση την οποία δέχεται σήμερα από την Εφημερίδα των Συντακτών η κ. Μιράντα Ξαφά, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της. Πέραν της απόλυτης διάψευσης των ισχυρισμών της εφημερίδας από την ίδια και των προφανών fake news που δημοσιεύονται, που μόνο την κυβερνητική προπαγάνδα εξυπηρετούν, επισημαίνει και τον ολοκληρωτικής νοοτροπίας τίτλο περί «σαμποτάζ» της οικονομίας μας. Τίτλο που θυμίζει τις ζοφερότερες παραδόσεις των πρακτικών της προπαγάνδας του ολοκληρωτισμού και του αυταρχισμού, που διαχώριζαν τη χώρα σε «λαϊκούς αγωνιστές» και «μοναρχοφασίστες» ή σε «εθνικόφρονες» και «μιάσματα».

Είναι προφανές από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ότι η παραπληροφόρηση και η λάσπη είναι πλέον στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από την υπερφορολόγηση και τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *