Η ξανθιά νοικοκυρά… της Αντιτρομοκρατικής που έκανε καριέρα στις απατεωνιές

Δημοσιεύθηκε: 08.12.2017 | 07:16

Θεοδόσης Πάνου

Η νοικοκυρά… της Αντιτρομοκρατικής, βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια, καθώς αποδείχθηκε απατεώνισσα και μάλιστα με «πτυχίο» και διδακτορικό στην εξαπάτηση και τον εκβιασμό.

Ο λόγος για μια ευτραφή ξανθιά γυναίκα 54 χρόνων, η οποία επιχείρησε να εξαπατήσει και να εκβιάσει τους ιδιοκτήτες γνωστού παραλιακού μπαρ, στην θέση Θυμάρι Σαρωνίδας.

Η Ταξίαρχος που θα τους «ξελάσπωνε»

Μάλιστα, η 54χρονη εμφανίστηκε στον έναν από τους ιδιοκτήτες ως Ταξίαρχος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενημερώνοντας τον νεαρό καταστηματάρχη πως εκκρεμούν σε βάρος του δεκάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα, για υγειονομικές παραβάσεις.

Βέβαια, η ίδια τον καθησύχασε καθώς λόγω του βαθμού της, Ταξίαρχος γαρ, αλλά και της σημαντικής υπηρεσίας που ηγείτο, εν προκειμένω τις Αντιτρομοκρατικής, είναι σε θέση να σβήσει όλα τα πρόστιμα… με το αζημίωτο.

Το κόλπο που στράβωσε

Η Ταξίαρχος με το βαμμένο ξανθό μαλλί, ζήτησε αρχικά το ποσό των 6.000 ευρώ, προκειμένου να σβήσει τα πρόστιμα και βέβαια να τους «καθαρίσει» γενικώς, ώστε να μην έχουν πια προβλήματα με την αστυνομία.

Η «Ταξίαρχος διώκτης της τρομοκρατίας», στη συνέχεια προσέγγισε τον δεύτερο ιδιοκτήτη του παραλιακού μπαρ και βέβαια χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα, του ζήτησε να της δώσει το ποσό των 5.000 ευρώ ώστε όλα να «κυλήσουν ομαλά» χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα τους παρουσίασε και μια υπεύθυνη δήλωση που θα υπέγραφαν αμφότεροι, με τα ποσά που θα της παρέδιδαν αναφέροντας βέβαια πως πλέον ουδεμία ενόχληση θα είχαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Πως έπεσε στην «παγίδα» της αστυνομίας

Τελικά οι δυο ιδιοκτήτες κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής και να προσημειώσουν τα χρήματα που θα δίδονταν στην «Ταξίαρχο» σε προκαθορισμένο ραντεβού στην περιοχή του Μαρκόπουλου, όπου και συνελήφθη.

Η δε υποδοχή που της επιφυλάχθηκε στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής ήταν πραγματικά χιουμοριστική καθώς την υποδέχθηκαν λέγοντας της «τα σέβη μου Ταξίαρχε» για να λάβουν την απάντηση: «... μα δεν είμαι Ταξίαρχος… εγώ με οικιακά ασχολούμαι».

Απατεώνας με… καριέρα

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, η 54χρονη είναι απατεώνας κατ’ επάγγελμα καθώς αποφυλακίστηκε το 2013, αφού πρώτα εξέτισε ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα ενώ και το 2017 της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή, επίσης για απάτες και εκβίαση.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «πλαστά έγγραφα σχετιζόμενων με την υποτιθέμενη αποπληρωμή του προστίμου, το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο φορητοί υπολογιστές, υπεύθυνες δηλώσεις μεταξύ των οποίων και του θύματος, πλήθος εγγράφων και σημειώσεων και τέλος σφραγίδες».

Πηγή: Newsit.gr

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *