Η Πολιτεία θα τιμήσει τους εθελοντές αγωνιστές κατά της τουρκανταρσίας 1963-1964

Η Πολιτεία θα τιμήσει τους εθελοντές αγωνιστές κατά της τουρκανταρσίας 1963-1964 | Newsbomb Cyprus

Η Πολιτεία θα τιμήσει τους εθελοντές αγωνιστές κατά της τουρκανταρσίας 1963-1964

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εθελοντών Αγωνιστών 1963 – 64 ανακοινώνει ότι η Πολιτεία θα απονείμει Τιμητικές Διακρίσεις στους εθελοντές αγωνιστές κατά της τουρκανταρσίας 1963 – 1964, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30.

Ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους αγωνιστές – εθελοντές να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα, στο τηλέφωνο 99607777 το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 18 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει, η πρόσκληση δεν αφορά μόνο τα μέλη του Συνδέσμου, αλλά και όσους έχουν διαπιστωμένη δράση για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας τη συγκεκριμένη περίοδο.

Καλούνται επίσης συγγενείς πεσόντων και αγνοουμένων, ως επίσης και τους εθελοντές που αδυνατούν να προσέλθουν, να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο και να δηλώσουν το άτομο που θα εκπροσωπήσει τους τιμώμενους στην Τελετή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πηγή: Newsbomb.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *