Η υπερταχεία Πατούλης και οι χειράμαξες του παρελθόντος

Αποσβολωμένο το παλαιό σύστημα «Δούρου – Σγουρός», παρακολουθεί τον Πατούλη να σαρώνει την Αττική

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την υπερταχεία που φέρει την ταμπέλα «Giorgos Patoulis». Αποσβολωμένο το παλαιό σύστημα «Δούρου – Σγουρός», παρακολουθεί τον Γιώργο Πατούλη να σαρώνει την Αττική και να συνομιλεί με χιλιάδες συμπολίτες μας τη στιγμή που τα χιλιάδες προβλήματα που αφήνουν κληρονομιά οι διοικήσεις «Δούρου – Σγουρός», στην κυριολεξία πνίγουν τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Για παράδειγμα τα σκουπίδια… και το ΧΥΤΑ Φυλής

Η κα Δούρου αποχωρεί τον Μάιο κι αφήνει κληρονομιά στην επόμενη Διοίκηση μια ωρολογιακή βόμβα. Είναι ορατός ο κίνδυνος να ζήσουμε σύντομα εικόνες που έζησε την προηγούμενη δεκαετία η Νάπολη και να κινδυνεύσει σοβαρά η δημόσια υγεία.

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αρχή για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής. Με fast track διαδικασίες , υιοθέτηση νέων μεθόδων διαχείρισης , ευαισθητοποίηση , εκπαίδευση και κινητοποίηση των πολιτών της Αττικής, για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που απειλεί τις ζωές μας.

Και ποιος θα αναλάβει να κάνει τη Νέα Αρχή; Οι Διοικήσεις που παρακολούθησαν αμέριμνες… τους εκατοντάδες συμπολίτες μας να πνίγονται στη Μάνδρα και να καίγονται στο Μάτι; Ή μήπως εκείνες οι Διοικήσεις όπως του κυρίου Σγουρού που άφησαν τα κονδύλια να γίνουν αναθέσεις βιτσίνας σε φίλους;

Η Αθηνά της σοφίας

Πηγή: εδώ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… fimotro.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *