Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης λανσάρουν τα Black Weekends!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης για να προσεγγίσουν πελάτες! Αυτός ακούει στο όνομα «Black Weekends».

Αυτή η νέα δράση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ξεκινάει την παρουσία της με δύο Σαββατοκύριακα τον Ιανουάριο, τόσο για τους επισκέπτες της περιοχής όσο και για τους κατοίκους της.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Ανδρέας Μανδρινός, δήλωσε για το όλο εγχείρημα: «Όταν όλοι έχουν Black Friday, τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν όχι ένα, αλλά δύο Black Weekends.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου είναι από τα χειρότερα του χρόνου σε ό,τι αφορά τις διανυκτερεύσεις. Σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων είναι να συνδράμουμε στην αύξηση τουριστών και επισκεπτών και να έχουμε τουρισμό όλο τον χρόνο.

Το κάθε ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα προσφορών σε πραγματικά προνομιακές τιμές, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σκοπός των ξενοδοχείων δεν είναι μόνο να παρέχουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, αλλά και να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο με μοναδικές εμπειρίες, όπως spa treatments, γαστρονομικά events και μονοήμερες αποδράσεις σε συνεργασία με την εταιρία Ammon Express».

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site www.blackweekends.com, ενώ οι κρατήσεις αφορούν στις ημερομηνίες: από 17/01 έως 20/01 και από 24/01 έως 27/01. Σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις αρχίζουν από 30% και φτάνουν έως 60%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης λανσάρουν τα Black Weekends! appeared first on Η Βραδυνή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… vradini.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *