Οργανωμένοι Παναιτωλικού : «Δεν ειπώθηκε ούτε μια συγγνώμη για το ρεζιλίκι»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού εξέδωσαν ανακοίνωση με αιτία τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τονίζουν πως η προσπάθεια θα στηριχτεί, ωστόσο σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως υφίσταται αδιαφορία «θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε».

Αναφέρεται σε «τραγελαφικές δηλώσεις» των παικτών και του προπονητή, Τραϊανού Δέλλα, ενώ προσθέτει πως «δεν ειπώθηκε ούτε μία συγγνώμη για το προχθεσινό ρεζιλίκι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε όλους τους υπεύθυνους, από την διοίκηση μέχρι το προπονητικό επιτελείο και τους παίχτες, είχε γίνει γνωστό πως θα στηριχτεί η κάθε προσπάθεια.

Όμως είχε γίνει επίσης γνωστό πως σε περίπτωση αδιαφορίας η προσέγγιση αυτή θα αλλάξει. Όχι απλά δεν θα στηριχτεί, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε.

Ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα, μας προσβάλλει περισσότερο από τα ίδια τα εξευτελιστικά αποτελέσματα όπως το προχθεσινό. Σε αυτά, προστίθενται οι τραγελαφικές δηλώσεις προπονητή και παιχτών μετά από τέτοιες γελοίες εμφανίσεις.

Δεν σεβαστήκατε τίποτα. Δεν ειπώθηκε ούτε μία συγγνώμη για το προχθεσινό ρεζιλίκι.

Καλούμε τους ιθύνοντες να τηρήσουν τον λόγο τους, να πράξουν το σωστό και αυτό που πιστεύει ο κάθε Παναιτωλικός αυτή τη στιγμή για το καλό της ομάδας και ξέρουμε όλοι ποιο είναι αυτό.

ΘΥΡΑ 6 WARRIORS est.1981».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… in.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *