Πέραν 100 εκατομμυρίων ευρώ έχει χορηγήσει το τελευταίο διάστημα η ΣΚΤ

Πέραν των 100 εκατομμυρίων ευρώ έχει χορηγήσει το τελευταίο διάστημα  στην Κυπριακή οικονομία η Συνεργατική  Κυπριακή  Τράπεζα μέσω μικρομεσαίων επιχειρήσεων κυρίως του τουριστικού κλάδου όπως δήλωσε ο  Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης σε δηλώσεις στην Πάφο.

Ο κ.Χατζηγιανης που επισκέφτηκε το κεντρικό κατάστημα του οργανισμού στην επαρχία  σημείωσε ότι ο κλάδος είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα της τράπεζας αφού αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της Κυπριακής Οικονομίας.  

Ο γενικός διευθυντής της συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας σημείωσε επίσης ότι μισά από τα 100 εκατομμύρια των πρόσφατων χορηγήσεων σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου προέρχονται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής επενδύσεων. Επομένως, συμπλήρωσε , βοηθούν σε μια βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου. 

Η παρουσία του Συνεργατισμού ήταν πάντα έντονη στην Πάφο, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι αυτή η ανοδική πορεία, θα συνεχιστεί και στο μέλλον παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην τοπική οικονομία. Όλα τα τμήματα ενισχύονται , είπε, και υπάρχουν, απεκάλυψε, μεγάλα σχέδια για στήριξη της επαρχίας και των επιχειρήσεων τους αφού βλέπουν, κατέληξε, ότι η εξέλιξη της είναι ανοδική.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο Νικόλας Χατζηγιάννης είπε ότι η Τράπεζα έχει εισέρθει σε νέους τομείς, όπως η χρηματοδότηση κινητής περιουσίας – τα δάνεια αυτοκινήτων δηλαδή- η Τράπεζα κατάφερε να εξασφαλίσει το 20% της αγοράς μέσα σε πέντε μόλις μήνες . Αυτό, είπε, καταδεικνύει την απαίτηση των πελατών της Τράπεζας να τους προσφέρεται όλη η γκάμα των προϊόντων του τραπεζικού συστήματος σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Πηγή: Πανίκος Ευριπίδου

Πηγή: Riknews.com.cy

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *