Προτεραιότητα η τεχνολογική βελτίωση του δικτύου για τον ΟΠΑΠ

Από την έντυπη έκδοση

Της Λέττας Καλαμαρά
lkal@naftemporiki.gr

Κανονικά προχωρά η υλοποίηση της στρατηγικής του ΟΠΑΠ για τεχνολογική βελτίωση του δικτύου του. Όπως σημειώνει η διοίκηση του Οργανισμού 1.000 συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) έχουν τεθεί σε λειτουργία, εγκαθίσταται σύμφωνα με τον σχεδιασμό η νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού στα πρακτορεία από την Playtech BGT Sports, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο για τη νέα πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχηματισμού το πρώτο τρίμηνο 2018, ενώ οι Novomatic και Intralot παραμένουν βασικοί τεχνολογικοί συνεργάτες.

Ο στόχος είναι να διασφαλιστούν σύγχρονες, κορυφαίες στο είδος τους, λύσεις για όλες τις υφιστάμενες δραστηριότητες του ομίλου και να τεθεί η βάση για την υλοποίηση μελλοντικών στρατηγικών, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ.

Στοιχηματικές επιλογές

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ.

Η νέα πλατφόρμα Playtech BGT Sports θα παρέχει διευρυμένη σειρά στοιχηματικών επιλογών και ενιαία παικτική εμπειρία στο πρακτορείο, ανεξαρτήτως του τρόπου συμμετοχής του παίκτη (πριν από την έναρξη -pre game, κατά τη διάρκεια- live, μέσω του πράκτορα και μέσω SSBTs).

Η Novomatic είναι ο κύριος προμηθευτής συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας τεχνολογίας της Inspired Entertainment. Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει επίσης να εργάζεται με τη Novomatic για την παράδοση του συστήματος Player Account Management (PAM). Μεταξύ των δύο μερών επήλθε συμφωνία, ώστε ο Οργανισμός να διαχειρίζεται απευθείας την ανάπτυξη όλων των μελλοντικών βελτιώσεων του PAM.

Στα Αριθμολαχεία ο ΟΠΑΠ πήρε πρόσφατα την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία με την Intralot, με τη Novomatic να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη στρατηγική επιλογή. Η επέκταση της υφιστάμενης σχέσης ΟΠΑΠ – Intralot θα συμπεριλαμβάνει μία νέα πλατφόρμα αριθμολαχείων και σημαντικές εμπορικές βελτιώσεις μέσα στα επόμενα έτη.
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 αναμένεται η νέα πλατφόρμα για τον διαδικτυακό στοιχηματισμό από την Betgenius.

Έλεγχος και ευελιξία

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, σχολιάζοντας την πρόοδο στον τομέα της τεχνολογίας τόνισε: «Η υλοποίηση της στρατηγικής μας για την τεχνολογία προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, καθώς συνεχίζουμε να αποκτούμε υψηλότερο επίπεδο ελέγχου και ευελιξίας στο ψηφιακό και τεχνολογικό μας περιβάλλον. Εργαζόμαστε στενά με όλους τους τεχνολογικούς μας συνεργάτες προκειμένου να υλοποιήσουμε το Όραμα 2020 και να μετασχηματίσουμε τον ρόλο της τεχνολογίας στον οργανισμό προς όφελος της εταιρείας και των πελατών μας».  

Επενδύσεις άνω των 100 εκατ.

Να σημειωθεί πως ο Οργανισμός προχωρά με μία επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ τα επόμενα έτη. Παράλληλα έχει δημιουργήσει περισσότερες από 200 νέες άμεσες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα το 2017, οι οποίες υποστηρίζουν την υλοποίηση αυτών των σχεδίων, πλέον των έμμεσων εκατοντάδων ευκαιριών απασχόλησης που δημιουργούνται στη χώρα από τις δραστηριότητες του ομίλου.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *