Πυρετός εργασιών στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδας Karting

Πυρετός εργασιών  στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδας Karting
 

Πυρετός εργασιών στη πίστα καρτ της Θεσσαλονίκης, στο Drive Park του Νέου Ρυσίου, όπου θα διεξαχθεί την28η Οκτωβρίου το Κύπελλο Ελλάδας Karting 2017 και με τη συμμετοχή ξένων αθλητών, αφού πρόκειται για αγώνα open.

 

Τα ασφαλτικά μηχανήματα και διάφορα άλλα συνεργεία εργάζονται με τη πίστα να βάζει τα «γιορτινά» της με ανανεωμένη άσφαλτο και όχι μόνο, ώστε να είναι έτοιμη σε δύο περίπου βδομάδες για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα

Ο αγώνας θα γίνει το διήμερο 28-29 Οκτωβρίου και οργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Πίστας Καρτ Νέου Ρυσσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.) που επανέρχεται στις διοργανώσεις αγώνων Καρτ, με σκοπό να συμβάλλει στην διάδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού προσφέροντας τη τεράστια εμπειρία που διαθέτουν τα στελέχη του.

Οι εργασίες στη πίστα θα ολοκληρωθούν σε μια περίπου εβδομάδα, ενώ από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη για τις προπονήσεις των οδηγών από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις αλλά και τον αγώνα το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου, υπάρχει ελεύθερη είσοδος ενώ στον χώρο του «Drive Park» λειτουργεί café.

Το Karting πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα πριν τη δεκαετία του 1970 και στην Θεσσαλονίκη ήρθε το 1977.Από τότε μόνο πρόοδος και ανάπτυξη υπήρξε στον χώρο του Αγωνιστικού Karting.

Το Karting αποτελεί ουσιαστικά το φυτώριο των μεγάλων αγωνιστικών κατηγοριών όπως και της F1, φιλοξενώντας αθλητές οκτώ χρονών και μέχρι 18 κατά κύριο λόγο αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών. Μέσα από αυτό το άθλημα οι νεαροί αθλητές μαθαίνουν να «χτίζουν» υπομονή, να «συγκρατούν» συναισθήματα αλλά πάνω από όλα να σέβονται τον συναθλητή-συναγωνιζόμενό τους με το σύνθημα ‘’ΕΥΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’ να είναι πρότυπο τους . 

Ανανεώνεται το Drive Park ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδος Karting

http://www.activeman.gr/

Πηγή:
http://ns2.seleo.gr/athlitika/252744-pyretos-ergasion-sti-thessaloniki-gia-to-kypello-elladas-karting

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *