Σακχαρίνη (ζαχαρίνη): Πότε υπάρχει κίνδυνος υγείας από το γλυκαντικό στις δίαιτες


Η σακχαρίνη (ζαχαρίνη) είναι μια από τις παλαιότερες τεχνητές γλυκαντικές ουσίες στην αγορά. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται σε διάφορα τρόφιμα και ποτά για πάνω από 100 χρόνια. Ωστόσο, έγινε δημοφιλής ως υποκατάστατο της ζάχαρης μετά τη δεκαετία του ’60 και του ’70.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… newsit.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *