Σκουρλέτης: Ξεπεράσαμε τα δύσκολα – Δεν υπάρχουν λόγοι καθυστέρησης της τρίτης αξιολόγησης

Σκουρλέτης: Ξεπεράσαμε τα δύσκολα - Δεν υπάρχουν λόγοι καθυστέρησης της τρίτης αξιολόγησης


«Τα πιο δύσκολα τα ξεπεράσαμε» δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και εξηγεί ότι η οικονομία έχει σταθεροποιηθεί, ενώ κινείται πλέον με αναπτυξιακούς ρυθμούς. Παράλληλα, εκτιμά ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι καθυστέρησης της τρίτης αξιολόγησης.

«Οι προοπτικές είναι αισιόδοξες και παρά το γεγονός ότι η βελτίωση των δεικτών δεν εξατομικεύεται στη ζωή του καθενός, αποτελεί όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να αισθανθούμε κάποτε πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στην καθημερινότητά μας», υπογραμμίζει ο υπουργός Εσωτερικών στη συνέντευξή του και συμπληρώνει αναφερόμενος στα σχόλια περί «κατενάτσιο» ορισμένων υπουργών πως «αποδυναμώνουν τη συνοχή της κυβέρνησης».

«Η πραγματική απειλή για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η δυναμική της ΝΔ , αλλά το ποσοστό αποχής στις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν αυτές», καταλήγει ο κ. Σκουρλέτης.

Κατηγορία

Πηγή:
http://www.kontranews.gr/POLITIKE/305368-Skoyrletes-Xeperasame-ta-dyskola-Den-yparchoyn-logoi-kathystereses-tes-trites-axiologeses

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *