Στην φωτιά της Εύβοιας έφτασε ο Κ. Μητσοτάκης

Αναχώρησε εκτάκτως από το Μαξίμου για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο δάσος Natura και τα γύρω χωριά

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στη μια το μεσημέρι στην Εύβοια. Λία χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο της φωτιάς, θα ενημερωθεί για την κατάσταση από τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στο κινητό Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, «Όλυμπος».

Την ίδια ώρα την πρόθεσή του να ηγηθεί της προσπάθειας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ώστε ο ευρωπαϊκός μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας (RescEU), να αποκτήσει τις μόνιμες και σταθερές αλλαγές που χρειάζεται, για να συνδράμει σε έκτακτες καταστάσεις κάθε ευρωπαϊκή χώρα, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.

Στην Εύβοια βρέθηκε και η Γεννηματά

Στον ίδιο ακριβώς σημείο βρέθηκε μερικά λεπτά πριν τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του κΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από το σημείο πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… fimotro.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *