Το «βαθύ λαρύγγι» πίσω από τα ντου στα σπίτια παικτών του Ολυμπιακού

Τον άνθρωπο που δίνει πληροφορίες στους διαρρήκτες, Από πάνω προς τα κάτω: Οτζίτζα Οφόε, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μεχντί Καρσελά, Σίλβιο Προτό και Σέρχιο Αραούχο οι οποίοι χτυπούν σπίτια ποδοσφαιριστών, προσπαθεί να εντοπίσει η Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης σπείρας τουλάχιστον πέντε παίκτες του Ολυμπιακού (Οφόε, Ελαμπντελαουί, Καρσελά, Εμενίκε και Προτό) και ένας της ΑΕΚ (Αραούχο).

Από το γεγονός μάλιστα ότι όλα τα θύματα διαμένουν στα νότια προάστια της Αττικής φαίνεται πως υπάρχει «βαθύ λαρύγγι».

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί σχετικά με την καλή πληροφόρηση που έχουν οι διαρρήκτες είναι δύο. Το πρώτο είναι να υπάρχει «βαθύ λαρύγγι», δηλαδή να έχουν ενημέρωση «εκ των έσω», άρα να διαθέτουν κάποιον πληροφοριοδότη που γνωρίζει τις κατοικίες ποδοσφαιριστών και τους ενημερώνει για να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, φυσικά αντί αμοιβής.

Πρόσβαση

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι οι κακοποιοί να έχουν αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία εταιρίας που συνεργάζεται με διάφορες ομάδες και νοικιάζει πολυτελείς κατοικίες για αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, την πιθανότητα να πρόκειται για χάκερ που κατάφεραν να παραβιάσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας κάποιας εταιρίας και ανέκτησαν τα αρχεία από τους υπολογιστές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ένα στοιχείο που ίσως αποδειχθεί πολύτιμο στη συνέχεια για την εξάρθρωση της σπείρας.

Πριν από τρεις εβδομάδες οι «επαγγελματίες» δράστες είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν και το σπίτι του Βελγοϊταλού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό στη Βούλα, όμως τους απέτρεψαν οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών!

Από αυτή την απόπειρα οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να έχουν στα χέρια τους τη μάρκα, το χρώμα, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι τρεις κακοποιοί.

Η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Οτζίτζα Οφόε τον έχει τρομοκρατήσει σε τέτοιο βαθμό, που, σύμφωνα με βελγικές αθλητικές εφημερίδες, έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να ζητήσει από τον Ολυμπιακό να λύσει το συμβόλαιό του για να αποχωρήσει από τη χώρα μας!

Πηγή: Madata.GR

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *