Το Πάφος 2017 βράβευσε τους Εθελοντές και τα Οργανωμένα Σύνολα

Πραγματοποιήθηκε στο Μαρκίδειο θέατρο χθες βράδυ η Τελετή Βράβευσης των Εθελοντών του Πάφος 2017 και των Οργανωμένων Συνόλων, από τον Οργανισμό Πάφος2017 και τους Επίσημους Χορηγούς (Α/ΦΟΙ Λανίτη και Coca Cola) οι οποίοι από το 2016 μοιράζονται το πάθος της ομάδας των εθελοντών και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης , όπως αναφέρεται, αποδόθηκε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Εθελοντές και στα Οργανωμένα Σύνολα της πόλης για την πραγματικά πολύ μεγάλη βοήθειά τους στην επιτυχία που σημείωσε η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017.

Ένας ιστός από ανθρώπους οι εθελοντές του Πάφος 2017, εξαπλώθηκαν δυναμικά στην Πάφο από το 2012, συνεχίσει η ανακοίνωση,  όταν όλες οι πόλεις της Κύπρου πάλευαν για το χρίσμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Στην όμορφη γιορταστική…”πορτοκαλί” εκδήλωση , ένεκα και του χρώματος που συνόδευε τους εθελοντές,  χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος της Πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης , ο Υπεύθυνος των Εθελοντών Στέλιος Παπαγεωργίου και η Κυριακή Σάββα εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας του Προγράμματος Εθελοντών Lanitis Bros και Coca Cola.

Στην βραδιά τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα όλοι οι εθελοντές του Πάφος 2017 και τα Οργανωμένα Σύνολα της Πόλης.

Ξεχωριστή βράβευση έγινε στους 10 κορυφαίους εθελοντές , οι οποίοι είχαν τις περισσότερες συμμετοχές στις εκδηλώσεις αλλά και για την γενικότερη  τους παρουσία στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού.

Πηγή: 24h.com.cy

Δείτε!


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *