Τραγέλαφος: Τώρα ο Καμμένος στηρίζει την κυβέρνηση!!!

Το θέατρο του παραλόγου από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ μετά και την τελευταία ανάρτησή του στο twitter ακύρωσε πάλι την τηλεοπτική του συνέντευξη

Πολλοί περίμεναν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος Καμμένος θα έκανε αυτή την φορά την κυβίστηση και τελικά αυτή έγινε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο υπουργός Άμυνας με tweet αναφέρει: «μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό».

Με λίγα λόγια ο κ. Καμμένος συνεχίζει να παρέχει την στήριξη του στην κυβέρνηση και το μόνο που μπορεί αν συμβεί είναι η μη ύπαρξη βουλευτών του στους κυβερνητικούς θώκους αν και αυτό είναι εύκολο από την στιγμή που Κουντουρά και Χρυσοβελώνη δεν έχουν καμία διάθεση να αποχωρήσουν.

Ολα αυτά συνέβησαν όταν ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους βουλευτές του εξουσιοδότηση να ζητήσει από τον Τσίπρα να να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά με αυτή την πρόταση  συμφώνησαν μόνο οι Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Κώστας Κατσίκης.

Οι υπόλοιποι βουλευτές Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς και ο παριστάμενος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, αρνήθηκαν λέγοντας ότι δεν μπορεί να παρθεί μία τέτοια απόφαση καθώς δεν ήταν απούσες οι κυρίες Κουντουρά και Χρυσοβελώνη.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσερχόμενος στην αίθουσα της Βουλής για την συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ τόνισε πως ίσως δεν γίνει σήμερα η συνάντηση και επανέλαβε ότι υπάρχει εμπλοκή στην συζήτηση που γίνεται στα Σκόπια.

Τόνισε ότι είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό και έχουν συμφωνήσει ότι η συνάντηση θα γίνει όταν αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει αυτή την στιγμή στην συζήτηση στα Σκόπια για την συνταγματική αναθεώρηση.

«Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντηση μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης σε ερώτηση δημοσιογράφων για το τι περιμένει να γίνει στα Σκόπια είπε ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα υπονοώντας ότι τότε ίσως γίνει και η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… fimotro.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *