Όλοι δουλεύουν για την επανεκλογή Τραμπ!

Ο 77χρονος Μπ. Σάντερς θα διεκδικήσει και μάλλον θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί συνηθίζουν να λένε ότι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα! Σκληρή άποψη αλλά με φιλοσοφημένη ειδικά στον αθλητισμό αλλά και την πολιτική. Η επισήμανση είναι καίρια αν και είναι πολύ νωρίς για τις επόμενες Αμερικανικές εκλογές. Ο Τραμπ εάν επιδείξει μερικά στοιχειώδη επιτεύγματα στην οικονομία θα ξαναπάρει τις εκλογές. Ειδικά εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι Μπ. Σάντερς που έχασε από την Κλίντον να είναι έτοιμος να διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία το 2020, παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει τα 77 χρόνια και στις επόμενες εκλογές θα είναι 80!

Υπενθυμίζεται πως, το 2016, ο «αντισυστημικός» Μπ. Σάντερς έχασε το χρίσμα των Δημοκρατικών από την Κλίντον μετά από σκληρή μάχη.

Κατά πολλούς, η ήττα του Μπ. Σάντερς στοίχησε και την προεδρία στους Δημοκρατικούς για κάποιους άλλους όμως θα έχανε με παταγώδη διαφορά την ίδια στιγμή που η Κλίντον μπορεί να έχασε την προεδρία λόγω εκλεκτόρων, πήρε όμως περισσότερες ψήφους στις ΗΠΑ από τον Τραμπ!

Όσοι βρίσκονται πλησιέστερα στον 77χρονο πολιτικό αναφέρουν ότι ούτε η ηλικία μήτε ο ανταγωνισμός από τους συναδέλφους του Δημοκρατικούς της αριστερής πτέρυγας θα τον αποθάρρυναν από μια δεύτερη προσπάθεια να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου το 2020, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι στενοί συνεργάτες και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής του «αριστερού» για τις ΗΠΑ Μπ. Σάντερς, συγκεντρώθηκαν για μια υποχώρηση στο Βερμόντ το Σαββατοκύριακο, ενώ χαρακτήριζαν την επόμενη προεκλογική εκστρατεία ως αναπόφευκτη.

Τι εκτιμούν οι πιο ψύχραιμοι; Ότι πιο τυχερός πολιτικός από τον Τραμπ δεν υπάρχει. Με αυτόν τον αντίπαλο θα κερδίσει μια νέα θητεία. Ίδωμεν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… fimotro.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *