Beiju: Οι τηγανίτες όπως τις τρώνε στη Βραζιλία!

Η Ταπιόκα ή beiju είναι φτιαγμένη από αλεύρι cassava, ένα αλεύρι το οποίο παράγεται από ένα τροπικό δέντρο που χρησιμοποιείται ως τρόφιμο από τους γηγενείς αν και χωρίς προσεκτική χρήση (αν δεν αφαιρεθούν από τη σάρκα του φυτού τα ίχνη κυανίου τα οποία περιέχει) μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση βαριάς μορφής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_433042’); });

Διαβάστε περισσότερα στο Dimitriosmakriniotis.gr

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… faysbook.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *