Διαγραφή άρθρων

Γενικά

Η ιστοσελίδα yournews.gr είναι μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, τις οποίες συλλέγει από διάφορες πηγές μέσω rss feed όπως η news.google.gr κ.α., όλες οι αναρτήσεις γίνονται αυτόματα μέσω αλγορίθμου και δεν φιλτράρετε ούτε λογοκρίνετε ούτε παραποιείτε χειροκίνητα ή ηλεκτρονικά καμία είδηση.

Η yournews.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων, η yournews.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Όλες οι αναρτήσεις (ειδήσεις) εξωτερικών πηγών, αποτελούν απόψεις και γνώμες των ίδιων των πηγών και δεν εκφράζουν τις απόψεις της yournews.gr.

Το περιεχόμενο των εξωτερικών πηγών που αναρτάται αυτόματα μέσω της RSS ροής της πηγής, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία γνώμη και άποψη της πηγής. Σε όλες τις αναρτήσεις (ειδήσεις) αναφέρεται ευδιάκριτα η πηγή, ο χρήστης παραπέμπετε στην πηγή μέσω υπερσυνδέσμων.

Η yournews.gr καταχωρεί πηγές ειδήσεων ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων ιδεολογικών απόψεων και απορρίπτει πηγές με ρατσιστικό, προσβλητικό, ανήθικο, πορνό περιεχόμενο κ.α.

Στην yournews.gr πιστεύουμε ότι αυτή η μέθοδος παρουσίασης ειδήσεων είναι απαραίτητη επειδή σας επιτρέπει να δείτε πως παρουσιάζουν την ίδια είδηση διαφορετικοί οργανισμοί ειδήσεων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν συντρέχει κάποιος από τους παρακάτω λόγους:

1. Θέλετε να διαγραφεί η παραπομπή σε κάποια είδηση
2. Διαπιστώσατε ότι υπάρχει άρθρο που αναφέρεται σε σας και σας προσβάλει
3. Διαπιστώσατε κατάχρηση
4. Διαπιστώσατε προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο
5. Αν είστε διαχειριστής πηγής ειδήσεων και επιθυμείτε την διαγραφή σας από την yournews.gr
6. Αν επιθυμητέ την καταχώριση σας στο κατάλογο RSS της https://yournews.gr
(Περιγράψτε αναλυτικά σε ποια κατηγορία ανήκει το site σας ή το blog σας π.χ. πολιτική οικονομία κτλ… sites με ρατσιστικό, προσβλητικό, ανήθικο, πορνό περιεχόμενο κ.α. απορρίπτονται.)
7. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία τυχών προκύψει θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.