ELPEDISON-ΥΠΕΝ : Στόχος η εξασφάλιση καλύτερων τιμών για τις βιομηχανίες και τους πολίτες.

Στην πρόθεση της κυβέρνησης, χωρίς καθυστερήσεις, να απελευθερώσει πλήρως την αγορά ενέργειας, εστίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, πηγαίνοντας το συντομότερο δυνατό στο target model, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές και υπηρεσίες για τις βιομηχανίες και τους πολίτες. «H Elpedison και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις στον χώρο της ενέργειας είναι δικές μας επιχειρήσεις, γιατί δημιουργούν θέσεις εργασίας, εξυπηρετούν τους Έλληνες καταναλωτές και συμβάλλουν στην ανάπτυξη» είπε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ο κ. Χατζηδάκης, εγκαινιάζοντας το εταιρικό περίπτερο Elpedison στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, παρουσία των υφυπουργών   Ενέργειας Γιώργου Θωμά και   Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρου Καράογλου, του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Κλ. Μανδαλιανού.

Κατέχει το 5% της εγκατεστημένης ισχύος και της εγχώριας παραγωγής

Παίρνοντας τον λόγο,   ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νικόλαος Ζαχαριάδης, σημείωσε ότι «Η Elpedison αποτελεί την πρώτη εταιρεία η οποία δημιούργησε μονάδες συνδυασμένου κύκλου στην Ελλάδα, κατέχει το 5% της εγκατεστημένης ισχύος και ουσιαστικά της εγχώριας παραγωγής. Οι πελάτες μας έχουν ξεπεράσει τους 170.000 και είμαστε, σήμερα, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής μετά τη ΔΕΗ. Διακινούμε το 10% του αερίου στην Ελλάδα και, για το 2019, το 15% του LNG (Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου)». Για να προσθέσει ότι «Η Elpedison εισέρχεται στην ηλεκτροκίνηση και ήδη παρέχουμε ολοκληρωμένες καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας, ενώ σε ό,τι αφορά στο μέλλον, η εταιρεία οδεύει με συνέπεια προς τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό, έχοντας μάλιστα ανακοινώσει νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης».

Νέος τομέας Ηλεκτροκίνησης και Ηλεκτροφόρτισης Elpedison DriveGreen

Σημειώνεται πως στο εταιρικό περίπτερο στην 84η ΔΕΘ, η εταιρία ενισχύει περαιτέρω την ετήσια δυναμική παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση, έχοντας στόχο να αναδείξει την καινοτόμα, κοινωνικά υπεύθυνη και ισχυρή παρουσία της στον κλάδο της ενέργειας. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του εταιρικού περιπτέρου της εταιρίας  έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο της καθώς και για το νέο τομέα υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης και Ηλεκτροφόρτισης Elpedison DriveGreen αλλά και να δουν από κοντά τον «έξυπνο» φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, για χρήση σε οικιακούς πελάτες. Ακόμη, μέσω του εταιρικού της περιπτέρου η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να «τρέξουν» για καλό σκοπό, συμμετέχοντας σε ένα δια-δραστικό running game, μέσω του οποίου η Elpedison, για τη συμμετοχή κάθε επισκέπτη, συγκεντρώνει ένα ποσό που, στο τέλος της Έκθεσης, θα δοθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη του έργου του.

Υπηρεσίες Elpedison Smart Home και Elpedison Security

Παράλληλα, όπως και πέρσι, έτσι και στη φετινή διοργάνωση, η εταιρία συμμετέχει στη ΔΕΘ και με το εμπορικό κινητό της κατάστημα, που στόχο έχει να ενημερώσει τους πελάτες, υπάρχοντες και νέους, για τα ανταγωνιστικά προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου της Εταιρείας. Επιπλέον, προσφέρει σημαντική πληροφόρηση σχετικά με τις προηγμένες Υπηρεσίες Ενέργειας που παρέχει στους πελάτες της, όπως είναι οι υπηρεσίες Elpedison Smart Home και Elpedison Security καθώς και σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής στο Μεγάλο Διαγωνισμό Elpedison”. Να σημειωθεί πως η Elpedison είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων Ελληνικά Πετρέλαια, ενός από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και Edison, της μακροβιότερης εταιρείας παραγωγής ενέργειας στην Ευρώπη και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία.

Με 2 ιδιόκτητες μονάδες της παραγωγής ρεύματος σε Θίσβη και  Θεσσαλονίκη

Αποτελεί τον μεγαλύτερο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας και προμηθευτή φυσικού αερίου σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, προσφέροντας εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες της με αξιοπιστία και ακεραιότητα. Με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες της παραγωγής ρεύματος στη Θίσβη και τη Θεσσαλονίκη, είναι σήμερα ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα. Έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία από τις μητρικές της εταιρείες, η Elpedison στοχεύει να είναι πάντα ο ηγέτης στην παροχή καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… vradini.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *